Integritetspolicy

Detta samlar vi in om dig ich detta använder vi informationen till.

guldgubben.se är en lokalorganisation, ansluten till Prostatcancerförbundet. När du besöker våra hemsida eller vår butik så lagras en så kallad cookiefil i din enhet. denna fil innehåller inställningar för våra tjänster tillsammans med information om dig som besökare.

Registrerar du dig i vår butik så lagras den information du fyller i vid registreringen, namn, adress, postadress mm. Denna information kan komma att användas för utskick från Guldgubben eller från Prostatacancerförbundet. Vi lagrar inte information för att sälja vidare och du kommer inte att få reklam eller utskick från tredjepart.

Vill du att din information ska strykas så kontaktar du oss:

helpdesk@winterkvist.com

Berätta vem du är och att du vill att din registrerade information ska raderas så kommer det att göra skyndsamt och du kommer att få ett mail som bekräftar raderingen.

Köpvillkor

Alla produkter säljs till förmån för Guldgubbens verksamhet och Prostatacanerförbundet. Är du inte nöjd med din vara så kontakta oss så ser vi till att du får ett tillgodokvitto eller pengarna tillbaka. Du måste då returnera produkterna till oss i felfritt skick. Då vi driver verksamheten med små medel så måste du som kund stå får returfrakten. Använd adressen ovan om du vill returnera varor.

Kontakta Oss